boksles

Bokslessen Zeist

Stap in de ring en ontdek de kracht van mijn bokslessen! Als jouw persoonlijke bokstrainer breng ik je naar een hoger niveau van kracht, conditie en zelfvertrouwen. 

Met mijn bokslessen geniet je van talloze voordelen. Allereerst is boksen een geweldige full-body workout. Je traint niet alleen je armen en schouders, maar ook je core, benen en zelfs je geest. Boksen verbetert je algehele kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. 

Daarnaast is boksen een fantastische manier om stress te verminderen en frustraties los te laten. Die snelle en krachtige combinaties geven je een gevoel van empowerment en voldoening. Boksen helpt je ook om je mentale focus te verbeteren en zelfdiscipline op te bouwen. 

Een ander voordeel van mijn bokslessen is dat ze geschikt zijn voor alle fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, ik pas de training aan jouw behoeften en capaciteiten aan. Ik zorg ervoor dat je de juiste techniek en veiligheidsmaatregelen leert, zodat je optimaal kunt profiteren van elke les. 

Boksen is ook een geweldige manier om zelfvertrouwen op te bouwen. Terwijl je je techniek verbetert en fysiek sterker wordt, zul je merken dat je je krachtiger en zelfverzekerder voelt, niet alleen in de ring, maar ook in het dagelijks leven. 

Laten we samen de uitdaging aangaan en jouw boksvaardigheden naar nieuwe hoogten tillen. Met mijn bokslessen zul je niet alleen een betere bokser worden, maar ook een sterkere en meer zelfverzekerde versie van jezelf. Begin vandaag nog met jouw bokstransformatie!

Geïnteresseerd? Vraag hier een proefles aan.

Tarief (per half jaar opzegbaar):

1 x week: € 160 per maand (€ 40 per training)

2 x week: € 280 per maand (€ 35 per training)

3 x week: € 360 per maand (€ 30 per training)

Tarief (per maand opzegbaar):

1 x week: € 200 per maand (€ 50 per training)

2 x week: € 360 per maand (€ 45 per training)

3 x week: € 480 per maand (€ 40 per training)

Mis deze tips niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.