duotraining

Duo Training Zeist

Ontdek de kracht van duo training! 

Wil je op een effectieve en leuke manier jouw fitnessdoelen bereiken? Onze duo training biedt de perfecte oplossing! Train samen met jouw partner en geniet van de voordelen van persoonlijke begeleiding en de motivatie van een trainingsmaatje. 

Met een op maat gemaakt programma voor jullie individuele behoeften en fitnessniveaus, helpen we jullie om gewicht te verliezen, spiermassa op te bouwen en jullie algehele fitheid te verbeteren. 

Trainen in duo heeft talloze voordelen. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen, uitdagen en verantwoordelijk houden, waardoor de motivatie hoog blijft. Onze ervaren trainers begeleiden jullie om ervoor te zorgen dat jullie de oefeningen correct uitvoeren en het maximale uit elke training halen. 

Of jullie nu vrienden, partners of familieleden zijn, duo training is geschikt voor iedereen die extra motivatie, plezier en succes in hun fitnessroutine zoekt. 

Grijp deze kans om samen met jouw trainingspartner te werken aan jullie fitnessdoelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van duo training. Samen kunnen we nieuwe hoogten bereiken en een sterker, fitter en gezonder leven creëren! 

Geïnteresseerd? Vraag hier een proefles aan.

Tarief (per half jaar opzegbaar):

1 x week: € 120 per maand (€ 30 per training)

2 x week: € 220 per maand (€ 27,50 per training)

3 x week: € 300 per maand (€ 25 per training)

Tarief (per maand opzegbaar):

1 x week: € 280 per maand (€ 35 per training)

2 x week: € 520 per maand (€ 32,50 per training)

3 x week: € 720 per maand (€ 30 per training)

Mis deze tips niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.